4ο ανοιχτό επιστημονικό σεμινάριο της σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα “Κλιματική αλλαγή και ασθένειες μεταδιδόμενες με διαβιβαστές”


4ο ανοιχτό επιστημονικό σεμινάριο της σειράς διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα “Κλιματική αλλαγή και ασθένειες μεταδιδόμενες με διαβιβαστές”. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ.-12:00 μ.μ.


Η συγκεκριμένη σειρά σεμιναρίων, με αντικείμενο την καταπολέμηση κουνουπιών και την χρήση τεχνολογιών για την περίοδο 2022-2025, στοχεύει στην:

1.     Ενημέρωση εν γένει σε θέματα επιδημιολογικού κινδύνου και τρόπων αντιμετώπισης

2.     Εξοικείωση στην χρήση νέων τεχνολογιών συλλογής και διαχείρισης δεδομένων

3.     Παρουσίαση εύχρηστων ηλεκτρονικών εφαρμογών για τη δημόσια διοίκηση και τους πολίτες

Το σεμινάριο του Δεκεμβρίου θα επικεντρωθεί στην κλιματική αλλαγή και τις ασθένειες μεταδιδόμενες από διαβιβαστές. Μαζί μας θα έχουμε τέσσερις διακεκριμένους εμπειρογνώμονες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Παναφρικανικό Οργανισμό Καταπολέμησης Κουνουπιών, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Καταπολέμησης Κουνουπιών και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale για να μας δώσουν μια εικόνα από τη δική τους οπτική.


Για να παρακολουθήσετε τις εργασίες του σεμιναρίου συνδεθείτε μέσω του υπολογιστή ή/και της κινητής συσκευής σας επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

*Κατά την σύνδεση παρακαλούμε να συμπληρώσετε το όνομα και το email σας.

Σύνδεσμος σύνδεσης στο διαδικτυακό σεμινάριο 

Συνημμένο μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

About Αντώνης Παπαδάκης

Δρ. Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
This entry was posted in Γενικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.