ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ)ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ


Νέα έκδοση προγράμματος:  Υγειονομικοί όροι ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων (μόνο) Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την εφαρμογή

Κάντε κλικ για να κατεβάσετε την εφαρμογή (Υγειονομικοί όροι & Υγειονομική μηχανική)

Για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την οnline εγκατάσταση μπορείτε να κετεβάσετε το παρακάτω αρχείο ,  να το τρέξετε (αυτοαποσυμπιεζόμενο αρχείο) και να τρέξετε το e-mechanic.exe απο τον φάκελο e mechanic που θα έχει δημιουργηθεί .
Κατεβάστε το αρχείο ( Σε αυτή την περίπτωση δεν θα λειτουργεί το αυτόματο update)

Ενώ αρχικά ξεκίνησε σαν ένα πρόγραμμα που υπολογίζει εάν μια μελέτη μπορεί να εγκριθεί με τρόπο διάθεσης απορροφητικό βόθρο , μετά από το ενδιαφέρον που έδειξαν συνάδελφοι αλλά και μηχανικοί αποφάσισα να το μετατρέψω σε ένα πρόγραμμα που θα παρέχει πληροφορίες και για άλλα θέματα πχ. προδιαγραφές καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

 

30 απαντήσεις στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ)ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ

  1. Ο/Η Δημήτρης Μπέντος λέει:

    Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης Μπέντος, καθηγητής εφαρμογών στον τομέα Υγειονομικής Μηχανικής και Περιβάλλοντος του τμήματος Δημόσιας Υγιεινής.
    Καταρχήν συγχαρητήρια για το πρόγραμμα για τον υπολογισμό του απορροφητικού βόθρου. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω τις φόρμες (αεχείο excel) για υπολογισμούς σηπτικού βόθρου και στεγανής δεξαμενής. Επίσης πολύ εύκολα μπορώ να σου δώσω διαστάσεις για ορθογωνικό απορροφητικό βόθρο.
    Περιμένω νέα σου

    • Με μεγάλη μας χαρά περιμένουμε τα αρχεία από τον καθηγητή κ. Δημήτρη Μπέντο έτσι ώστε το πρόγραμμα υπολογισμού απορροφητικού βόθρου να συμπληρωθεί και έτσι να εκπληρώσουμε και την απαίτηση πολλών μηχανικών που ζητούν υπολογισμό και σε περίπτωση ορθογωνικού βόθρου αλλά και σηπτικής δεξαμενής

  2. Ο/Η Μαγγλάρας Χρήστος λέει:

    Καλημέρα. Συγχαρητήρια για το site. Έχετε κάνει μια εξαιρετική δουλειά.

  3. Ο/Η fotiny λέει:

    Καλημέρα. Μπράβο σας για το site, είναι εύχρηστο και προσωπικά, με βοήθησε ιδιαίτερα. Συγχαρητήρια!

  4. Ο/Η Μανώλης Κ. λέει:

    Συγχαρητήρια και απο μένα

  5. Ο/Η Μανώλης Κ. λέει:

    Ήθελα να σας ρωτήσω σε περίπτωση που έχω μικτή χρήση καφετέριας – μπαρ – εστιατορίου πάω σε κάποια κατηγορία μικτή ή χρησιμοποιώ αυτήν του εστιατορίου που (μήπως) συμπεριλαμβάνει και τις άλλες δύο? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

    • Καλημέρα

      εφόσον έχετε άδεια καφετέριας – μπαρ – εστιατορίου είστε νόμιμος και δεν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι . Τα νέα καταστήματα που ιδρύονται χαρακτηρίζονται με τις νέες κατηγορίες που για τα συγκεκριμένα ανήκουν στην ιδια κατηγορία αλλά διαφέρουν στην υποκατηγορία .
      Είμαι στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες .
      ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
      ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΣ – ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
      ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

  6. Ο/Η Μανώλης Κ. λέει:

    ευχαριστώ πολύ. πρόκειται για νέα υπό ίδρυση επιχείρηση. αν προκύψει κάποιο θέμα θα σας ενοχλήσω και πάλι!

  7. Ο/Η dimitris λέει:

    καλημερα το συγκεκριμενο προγραμμα μπορω να το χρησιμοποιω και για την ισχυουσα υγειονομικη διαταξη ως μηχανικος?

    • Μόνο ενδεικτικά γιατί δεν προβλέπονται πλέον ελάχιστα τετραγωνικά αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπούσουλας

      Αντώνης Παπαδάκης
      Υγιεινολόγος- Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης ΠΕ Ηρακλείου
      Αντιπρόεδρος ΔΣ Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας

  8. Ο/Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    κε ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟ LINK ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    Forbidden
    You do not have permission to access this document.
    Web Server at zografaki.com
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ?

  9. Ο/Η ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΡΟΜΩΚΟΣ λέει:

    υπαρχει κάποιος που να έχει το προγραμματάκι αυτό και να μπορεί να μου το στείλει μέσω email στην διεύθυνση tsoromoki@teemail.gr???

  10. Ο/Η Τσαμπακησ θεοφανης λέει:

    Καλησπέρα. Συγχαρητήρια για την δουλειά σας είναι όλα πάρα πολύ χρήσιμα με έχουν βοηθήσει πολύ.
    Προσπάθησα να «κατεβάσω » το πρόγραμμα υπολογισμού βόθρων αλλά μου βγάζει ότι η σελίδα δεν υπάρχει. μπορεί να γίνει κάτι γι’ αυτό ή εγώ κάνω κάτι λάθος;
    Ευχαριστώ και πάλι.

  11. Ο/Η ΗΛΙΑΣ ΤΣΟΡΟΜΩΚΟΣ λέει:

    υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσετε το νέο πρόγραμμα ?

  12. Ο/Η Johhnie λέει:

    συγχαρητήρια η δουλειά σας είναι καταπληκτική. συνεχίστε έτσι.

  13. Ο/Η Georgios Bekas λέει:

    Καλημέρα,

    Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας.

    Είναι αδύνατον να κατεβεί το πρόγραμμα.
    Υπάρχει αλλού link ή φταίει ίσως ο browser;

    • Καλημέρα

      ναι δυστυχώς για κάποιο λόγο διαγράφτηκε και μαζί και ο κώδικας του οπότε είναι λιγάκι δύσκολο … θα προσπαθήσω να το αναζητήσω σε κάποιο backup αλλά πέρα από αυτό θεωρητικά δεν ισχύει μιας και η 221/65 στην οποία στηρίζεται έχει καταργηθεί όπως και το αντίστοιχο νομοθετικό πλαίσιο για τα καταστήματα

  14. Ο/Η Xristos Kitsios λέει:

    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ…ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΣΦΟΛΙΑΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΦΕ (ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ)….ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ 52 Τ.Μ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΤΗ ΑΔΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΝΩ ΑΡΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ(ΤΥΡΟΨΩΜΑ,ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ,ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ,ΚΕΙΚ,ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ)..!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ…

    • Καλημέρα

      πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν θα πουλάτε χονδρική ή λιανική τα είδη ζαχαροπλαστικής γιατί αυτό θα καθορίσει και την αδειοδοτουσα αρχή . Αν μιλάμε για χονδρική είναι η Δ/νση Ανάπτυξης (εργαστήριο ζαχαροπλαστικής με πρατήριο ) και αν μιλάμε για λιανική ο Δήμος (ζαχαροπλαστείο ) .
      Το πρατήριο άρτου είναι πλέον εύκολη διαδικασία

  15. Καλησπέρα, προσπαθω να το κατεβασω αλλα μου βγαζει error 404 αν μπορει καποιος να μου το στείλει με e-mail θα ηταν ιδιαίτερα καλό … σας ευχαριστώ … chriskant1@gmail.com

  16. Ο/Η Alesandro s λέει:

    Καλησπέρα,
    Ενδιαφέρομαι να ανοίξω ένα ζαχαροπλαστείο-παρασκευαστήριο που θα φτιάχνω & θα πουλάω 4-5 είδη γλυκών μόνο και κάποιους χυμούς/αναψυκτικά. (Χωρίς τραπεζοκαθίσματα, ίσως μόνο 4-5 σκαμπώ)
    Οι απορίες που έχω είναι οι εξής:
    1) Πόσα τετραγωνικά χώρο θα χρειαστώ;
    2) Ποιες είναι οι απαραίτητες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός που πρέπει να υπάρχουν;
    3) Τι άδεια πρέπει να βγάλω και απο ποιά υπηρεσία;

  17. Ο/Η Kwstantinos Paspatis λέει:

    Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω για μια άδεια ζαχαροπλαστείου, το οποίο θα έχει και καθίσματα, και θα πουλώ και καφέ, επίσης εκεί μέσα θέλω να φτιάχνω τα γλυκά, δλδ παρασκευαστήριο, με εργαστήριο ποια είναι η διαφορά, και που μπορώ να βρω πληροφορίες γι όλα τα παραπάνω, το κατάστημα που έχω βρει είναι 78 τ.μ.
    Πασπάτης Κωνσταντίνος

    • Ανήκει στην κατηγορία της υγειονομικής διάταξης του ΑΡΘΡΟΥ 14 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IV ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣΑ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
      Οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ταξινομούνται, ανάλογα με τη δραστηριότητά τους ως ακολούθως:

      1. Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης παρασκευής και διάθεσης πρόχειρου γεύματος.

      Από τις επιχειρήσεις της κατηγορίας αυτής διατίθενται σε καθήμενους ή περαστικούς πελάτες ή διανέμονται κατ’ οίκον, ροφήματα πάσης φύσεως, αναψυκτικά, οινοπνευματώδη ποτά, γλυκίσματα, και πρόχειρα γεύματα (ζεστής ή κρύας κουζίνας) που δεν απαιτούν ιδιαίτερη επεξεργασία και σύμφωνα με το διάγραμμα ροής της επιχείρησης με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν επαρκείς και κατάλληλους χώρους ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

      Οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να διαθέτουν γλυκίσματα, και πρόχειρα γεύματα που παρασκευάζονται από άλλες επιχειρήσεις και που πληρούν τους όρους της παρούσας.

  18. καλησπέρα, ο σύνδεσμος του αρχείου δε λειτουργεί πλέον, μπορώ να το βρω από κάπου?

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s