Τροποποίηση και συμπλήρωση της αριθμ. πρωτ: 4912/120862/5.11.2015 υπουργική απόφαση με θέμα «Καθορισμός των όρων και των απαιτήσεων παραγωγής και διάθεσης τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής και των διαδικασιών καταχώρισης των μονάδων παρασκευής αυτών στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ)».


Κατεβάστε το ΦΕΚ

Άρθρο 1
Τροποποίηση της αριθμ. 4912/120862/5.11.2015, από- φασης (ΦΕΚ 2468 Β) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Μετά την περ. δ της παρ 1 του άρθρου 7 της αριθμ.
4912/120862/5.11.2015, απόφασης (ΦΕΚ 2468 Β) όπως τρο- ποποιήθηκε και ισχύει, προστίθεται η περίπτωση ε, ως εξής: «ε) όσον αφορά τους παραγωγούς γαλακτοκομικών προϊόντων, επιπλέον των ανωτέρω δήλωση αυτών με
την οποία δηλώνουν ότι:
αα) Το γάλα που μεταποιούν δεν υπερβαίνει τις ποσότη- τες της παρ. 3, του άρθρου 6, της 3724/162303/22.12.2014 κοινής υπουργικής απόφασης (ΦΕΚ 3438/Β΄/2014).
ββ) Τα προϊόντα παρασκευάζονται από γάλα, που προέρχεται αποκλειστικά από την εκμετάλλευσή τους. γγ) Τα τελικά προϊόντα πωλούνται λιανικώς στα σημεία
διάθεσης από τους ίδιους».
δδ) Συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του άρθρου
6 της υπ’ αριθμ. 3724/162303 ( ΦΕΚ 3438/22.12.2014)
κοινής υπουργικής απόφασης.

Άρθρο 2
Έναρξη Ισχύος
Η ισχύς της παρούσας αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.(c) Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
Gallery | This entry was posted in Νομοθεσία. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s