Εκδήλωση με θέμα «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας για όλες τις ηλικίες».


Φόρμα Συμμετοχής   Πρόσκληση

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA)  σε συνεργασία με τον Εθνικό Εστιακό Πόλο – Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης οργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ασφαλείς και Υγιείς Χώροι Εργασίας για όλες τις ηλικίες». Η εταιρεία μας ΑΝΤΕΝΝΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας παρέχει οργανωτική υποστήριξη σ’ αυτήν την εκδήλωση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25 Μαίου 2017 (ώρα έναρξης 17:30) στο ξενοδοχείο Ατλαντίς-Aquila (οδός Υγείας 2, Ηράκλειο). Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση των εγγραφών που θα λάβουμε.

Στελέχη του Εθνικού Εστιακού Πόλου – Υπουργείου Εργασίας και άλλων δημόσιων φορέων μαζί με ειδικούς σε θέματα ασφάλειας και υγείας στους εργασιακούς χώρους του ιδιωτικού τομέα θα αναπτύξουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα για την τρέχουσα ενημερωτική εκστρατεία του EU-OSHA, για προγράμματα προαγωγής της υγείας σε εργασιακούς χώρους και βελτίωση των εργασικών χώρων (και ειδικά για μεγάλης ηλικίας εργαζόμενους), για τη σύνδεση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας μέσω των προγραμμάτων μαθητείας ΕΠΑΛ, ενώ θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής έρευνας ESENER-2 για νέους και αναδυόμενους κινδύνους στις επιχειρήσεις, τη νέα κοινοτική οδηγία για τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες καθώς και τα κλαδικά εργαλεία OiRA για τη γραπτή εκτίμηση κινδύνου μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και χωρίς κόστος.

Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση της εκδήλωσης και τη φόρμα συμμετοχής για την εγγραφή σας. Σας παρακαλούμε αφού συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής να την στείλετε στα e-mail: asfaleiaygeia@ypakp.gr (Υπουργείο Εργασίας) και  antenna@otenet.gr (ΑΝΤΕΝΝΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας).

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας δούμε στην παραπάνω εκδήλωση.

 

Με εκτίμηση

ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΡΟΔΟΠΗΣ 11, 166 75, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 210 9029005, ΦΑΞ: 210 9273085
Ε-mail: antenna@otenet.gr

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
Gallery | This entry was posted in Επιμόρφωση - Σεμινάρια - Συνέδρια. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.