Αντικαπνιστικός Νόμος: Στο 1539 μπορείτε να ενημερωθείτε για το τηλέφωνο του τμήματος υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής που είναι αρμόδιο για να ελέγξει την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην περιοχή σας.


Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
This entry was posted in Κάπνισμα. Bookmark the permalink.

2 Responses to Αντικαπνιστικός Νόμος: Στο 1539 μπορείτε να ενημερωθείτε για το τηλέφωνο του τμήματος υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής που είναι αρμόδιο για να ελέγξει την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στην περιοχή σας.

 1. Ο/Η Μάρκος Καπίρης λέει:

  Αν δηλαδή σε ενα κλειστό δωμάτιο-γραφείο μιας δημόσιας υπηρεσιας υπάρχουν δύο υπάλληλοι που και οι δύο είναι καπνιστές και δεν εξυπηρετούν πολίτες αλλά αλληλοκαπνίζονται μεταξύ τους, πρέπει να παίξω ξύλο μαζί τους μέχρι να τους υποχρεώσω να μην καπνίζουν??

  Ή το άλλο το καλύτερο: Αν σε ένα καφενειο συχνάζουν πάντα οι ίδιοι 10-15 ηλικιωμένοι βρωμίλοι χωριάτες αμόρφωτοι και απολίτιστοι πελάτες και καπνίζουν και οι 15, είμαι ή δεν είμαι ηλίθιος να πηγαινοέρχομαι και να προσπαθώ να τους πείσω οτι στο καφενείο αυτό απαγορεύεται το κάπνισμα?

  Και πειτε μου τωρα, μετά τα παραπάνω, είναι σοβαροί κάποιοι δικηγόροι ή εκπρόσωποι συλλόγων που πηγαινοέρχονται στο Υπουργείο Υγείας και κάνουν συνεχώς διαβήματα διαμαρτυρίας ή προτάσεις για αυστηροποίηση των νόμων κατά του καπνίσματος και καθολική απαγόρευση?

  Και στο κάτω κάτω, γιατί δεν προβλέπεται η ίδρυση και λειτουργία καφε-καπνιστηρίων σε μια χώρα που το 45% είναι καπνιστές ενώ περίπου το 65% των υπολοίπων ουδόλως ενοχλούνται από τον καπνό των καπνιστών ??????

  Μπορώ να έχω μια απάντηση από κάποιον αρμόδιο ειδικά στο τελευταίο μου ερώτημα περί ίδρυση καφε-καπνιστηρίων σε μια απολίτιστη και πρωτόγονη χώρα ή θα πρέπει πάλι να αρχίσω να εξαπολύω μπινελίκια δεξιά κι αριστερά και να με μισήσουν ακόμα περισσότερο επειδή λέω αλήθειες?

  Υπενθυμίζω δε οτι εγώ πρώτος είμαι αντικαπνιστής και έχω πει οτι η απαλλαγή της κοινωνίας από το κάπνισμα είναι αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας και όχι του Υγείας.

  Αλλά πού θα πάει!!! Δεν θα γίνω για μια βδομάδα πρωθυπουργός!!!

 2. Ο/Η Despoina Lerioti λέει:

  ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ?ΕΔΩ,ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ
  ΜΕΓΑΛΑ ΧΩΡΙΑ,ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΩΜΟΠΟΛΕΙΣ,ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ
  ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ CAFE,ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ,ΚΑΠΗΙΖΟΥΝ ΣΤΡΙΦΤΟ ΚΑΙ
  ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΜΩΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑ,ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΕΣ.ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
  ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

  Στις 4 Ιουνίου 2016 – 9:10 π.μ., ο χρήστης «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ &

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.