Νέος κύκλος Προγραμμάτων από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών


11

 

 

 

 

 

 

 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το νέο κύκλο Προγραμμάτων από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πραγματοποιήστε την αίτηση σας μέχρι 18/04/2016 (early entry) με έκπτωση 10% στα δίδακτρα του Προγράμματος που θα επιλέξετε. Στο πλαίσιο της έγκαιρης προκράτησης θέσης (early entry) η εγγραφή κατοχυρώνεται με καταβολή μέρους των διδάκτρων ύψους 100 ευρώ.

Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για Ανέργους (30%), Πολύτεκνους (20%), ΑΜΕΑ (20%), Κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (30%), άτομα που έχουν συμμετάσχει σε e-learning προγράμματα στο παρελθόν (15%) κ.α.

Η έκπτωση 10% για αιτήσεις εως 18/04/2016 (λόγω early entry) εφαρμόζεται επιπλέον οποιασδήποτε άλλης έκπτωσης. Πχ εάν κάποιος άνεργος υποβάλει αίτηση σε πρόγραμμα που έχει αρχική τιμή 600 ευρώ μέχρι τις 18/04, τα δίδακτρα θα διαμορφωθούν ως εξής: (600 ευρώ – 30% έκπτωση λόγω ανεργίας) – 10% έκπτωση λόγω early entry = 378 ευρώ.

Σε όλα τα Προγράμματα απονέμονται πιστωτικές μονάδες Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕCVET), ενώ οι απόφοιτοι μαζί με το Πιστοποιητικό λαμβάνουν και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού Europass. Η χρήση του ECVET επιτρέπει την αναγνώριση, μεταφορά και συσσώρευση πιστωτικών μονάδων μεταξύ Προγραμμάτων από διαφορετικά Εκπαιδευτικά Κέντρα.

Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι των e-learning προγραμμάτων είναι μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Αθηνών οι οποίοι έχουν την ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας. Μέχρι σήμερα έχουν συνεργαστεί μαζί μας για την ανάπτυξη και την υλοποίηση των προγραμμάτων περισσότερα από 100 μέλη ΔΕΠ του ΕΚΠΑ. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210.36.89.354 & 210.36.89.381 ή στο email:
elearn-secretariat@elke.uoa.gr< /a>
Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
Gallery | This entry was posted in Επιμόρφωση - Σεμινάρια - Συνέδρια. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.