Ημερίδα περιοδικού MEAT PLACE:«Οι απαιτήσεις αδειοδότησης του σύγχρονου κρεοπωλείου – παρασκευαστηρίου – ζεστής γωνιάς»


MEAT DAYS 2015 ΗΜΕΡΕΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Αίθουσα συνεδρίων / Hall 3

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ MEAT PLACE_001

About Αντώνης Παπαδάκης

Υγιεινολόγος- Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Δ.Σ Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας
This entry was posted in Επιμόρφωση - Σεμινάρια - Συνέδρια. Bookmark the permalink.