Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης & Διασκέδασης: Συνεργασία για την πάταξη της αισχροκέρδειας από την διεξαγωγή σεμιναρίων του ΕΦΕΤ


ΠΡΟΣ
ΤΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΦΕΤ
Αγαπητοί φίλοι, επόπτες της Δημόσιας υγείας,
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε για τα εξής: Βάλλεται ο κλάδος μας, από κρούσματα αισχροκέρδειας, στην εκπαίδευση των χειριστών τροφίμων, στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τα Σεμινάρια ΕΦΕΤ ΕΠΙΠΕΔΟ 1. Διάφοροι φορείς και μεσάζοντες, που προσπαθούν να πλουτίσουν σε βάρος της επιχειρηματικότητας μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εκμεταλλευόμενοι την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης, χρεώνουν υπερβολικά ποσά, αλλά και υποχρεώνουν τους καταρτιζόμενους, (ποντάροντας στην άγνοιά τους), στην πανάκριβη αγορά εκπαιδευτικού υλικού, με αποτέλεσμα, να αποτρέπουν αρκετούς από την εκπαίδευση, αφήνοντάς τους ευάλωτους στους ελέγχους, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Για το λόγο αυτό, ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. σας ενημερώνει πως, διοργανώνει Σεμινάρια Επιμόρφωσης του ΕΦΕΤ, σε όλες τις πόλεις, κωμοπόλεις και τα νησιά (μικρά και μεγάλα) της Χώρας, με την φθηνότερη τιμή, των 65€/καταρτιζόμενο και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό υλικό, για τα μέλη του, σε όλη την Ελλάδα.

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι Επόπτες της Δημόσιας Υγείας,
Στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε συμμάχους στην πάταξη της αισχροκέρδειας, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ενεργά στις απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, που επιτάσσει η Νομοθεσία και επιζητά η συνείδησή μας.
Έτσι, θα μας προσφέρατε μεγάλη εξυπηρέτηση, εφόσον αναλαμβάνατε την πρωτοβουλία για ανάρτηση της συνημμένης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ στους πίνακες ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ της Υπηρεσίας σας, για πληρέστερη ενημέρωση των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή δικαιοδοσίας σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.
Με εκτίμηση, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νίκη Κωνσταντίνου
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ηλίας Καλιώρας

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
Gallery | This entry was posted in Επιμόρφωση - Σεμινάρια - Συνέδρια. Bookmark the permalink.