Αριθμ. Γ4α/Γ.Π. 100714 ΦΕΚ 3477 Β’ 23-12-2014 Οργάνωση και λειτουργία Πανελληνίου Συλλόγου Επισκεπτών Υγείας (Π.Σ.Ε.Υ.).


Στον Σύλλογο υποχρεούται να υποβάλει αίτηση εγγραφής κάθε Επισκέπτης Υγείας. Η αίτηση εγγραφής συνοδεύεται από δύο φωτογραφίες του αιτούντος και επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ημεδαπής ή αλλοδαπής, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες περί ισοτιμίας του διατάξεις. Για την εγγραφή απαιτείται η καταβολή του εφάπαξ ποσού των 5 ευρώ. Για κάθε εγγραφή τηρείται από τον ΠΣΕΥ ατομικός φάκελος.
Κάθε Επισκέπτης Υγείας που έχει εγγραφεί υποχρεούται κάθε χρόνο και μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να υποβάλει στον ΠΣΕΥ δήλωση η οποία θα περιέχει τα έξης στοιχεία: όνομα, επώνυμο, όνομα και επώνυμο πατέρα, όνομα και επώνυμο μητέρας, τόπο γέννησης, ιθαγένεια, διεύθυνση κατοικίας και εργασίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και το αντίγραφο της άδειας/βεβαίωσης άσκησης επαγγέλματος. Το έντυπο της δήλωσης αποστέλλεται σε όλα τα μέλη από τον ΠΣΕΥ Το Δ.Σ. του ΠΣΕΥ μπορεί με απόφαση του να τροποποιήσει ή να συμπληρώσει τη μορφή της δήλωσης.
Η δήλωση καταχωρείται στο μητρώο του ΠΣΕΥ και στον ατομικό φάκελο του Επισκέπτη Υγείας. Μαζί με την αίτηση δήλωσης ο Επισκέπτης Υγείας υποχρεούται να καταβάλει και την ετήσια εισφορά στον Π.Σ.Ε.Υ. που ορίζεται στα τριάντα (30) ευρώ (εργαζόμενοι) και στα 20 ευρώ (άνεργοι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι). Τα επίτιμα μέλη δεν υποχρεούνται να καταβάλουν την ετήσια εισφορά και τα έξοδα εγγραφής.
Η απόφαση δημοσιεύεται στο τεύχος Β’ αρ. 3477/23 Δεκεμβρίου 2014 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

About Αντώνης Παπαδάκης

Δρ. Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
This entry was posted in Δημόσιο. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.