Μια νέα, «πράσινη», ιστοσελίδα «γεννήθηκε» από τέσσερις δήμους της ανατολικής Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν -ακόμη καλύτερα- οι δημότες για τα προγράμματα της ανακύκλωσης, για τα αντικείμενα που πρέπει να πετιούνται στους μπλε κάδους καθώς και τα περιβαλλοντικά οφέλη.


arxiki-new

Συγκεκριμένα, οι Δήμοι Καλαμαριάς, Θέρμης, Πυλαίας – Χορτιάτη και Θερμαϊκού, με την υποστήριξη της Αναπτυξιακής Εταιρίας ΟΤΑ Ανατολικής Θεσσαλονίκης «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ», προχώρησαν στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας με διεύθυνση http://www.anakyklosianthess.gr.

Με αυτή την καινοτόμα υπηρεσία οι δημότες «σερφάροντας» θα ενημερώνονται για τα προγράμματα ανακύκλωσης που είναι σε εξέλιξη σε κάθε Δήμο καθώς και για τα πλησιέστερα σημεία συλλογής όλων των ανακυκλώσιμων υλικών (γυαλί, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μπαταρίες, λιπαντικά λάδια, μαγειρικά λάδια, ογκώδη και απόβλητα εκσκαφών).

Επιπλέον, θα υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας με όλες τις υπηρεσίες Ανακύκλωσης και Καθαριότητας των τεσσάρων Δήμων αλλά και στατιστικά στοιχεία για την ανακύκλωση συσκευασιών στην περιοχή ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
Gallery | This entry was posted in Περιβάλλον. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s