Φτιάξτε το δικό σας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ – Δείτε πώς στην έκθεση DAIRY EXPO 2014


_normal_0247656001413367765

Στο πλαίσιο της 2ης έκθεσης DAIRY EXPO, που θα πραγματοποιηθεί στις 1,2,3 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η Επιχείρηση Αγροτικής Ανάπτυξης Ζωοκόμος θα παρουσιάσει το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 4.00 μ.μ. – 6.00 μ.μ. το αγροτικό project“Καθετοποίηση – Οικογενειακό Τυροκομείο” στο πλαίσιο ενίσχυσης των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 4 θα μπορέσετε να δείτε τον εξοπλισμό που χρειάζεται για τη δημιουργία τυροκομείου, ζωντανά το πώς γίνεται η τυροκόμηση και θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τους ειδικούς του χώρου που θα λύσουν τις απορίες σας και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας για όλα όσα χρειάζονται για τη δημιουργία ενός σύγχρονου οικογενειακού τυροκομείου.

Σε μια εποχή που η ανάγκη για επαγγελματική δράση με άμεσα αποτελέσματα είναι πιο επιτακτική από ποτέ η εκδήλωση που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της έκθεσης δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για το ξεκίνημα του δικού τους οικογενειακού τυροκομείου, συμμετέχοντας έτσι δυναμικά στον κλάδο της γαλακτοκομίας και τυροκομίας, που ειδικά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ιδιαίτερη άνθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 90 10 040, www.dairyexpo.gr

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
Gallery | This entry was posted in Γενικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.