48ο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Meat Place


_magazine_0643460001410441995 (1)

 

  • Αφιέρωμα. Υγιεινή κρεοπωλείων και Μέσα Ατομικής Προστασίας
  • Συνέντευξη.“Αναγκαίος ο αυτοέλεγχος και η συνεχής ενημέρωση του παραδοσιακού κρεοπώλη”, Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος – Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας
  • Ειδικό αφιέρωμα: Βιτρίνες κρεοπωλείων
  • Ειδικό αφιέρωμα: Ψυκτικοί θάλαμοι
  • Ειδικό αφιέρωμα: Εξοπλισμός διακίνησης κρέατος
  • Θέμα: Τα παρασκευαστήρια φέρνουν ακόμη πιο κοντά τον κρεοπώλη με  τον καταναλωτή
  • ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση του Ελληνικού ζωικού κεφαλαίου το 2013
  • Παρουσίαση εταιρείας SPARTA LIFE AE
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

 

 

About Αντώνης Παπαδάκης

Υγιεινολόγος- Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Δ.Σ Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας
This entry was posted in Εκδόσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s