48ο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Meat Place


_magazine_0643460001410441995 (1)

 

  • Αφιέρωμα. Υγιεινή κρεοπωλείων και Μέσα Ατομικής Προστασίας
  • Συνέντευξη.“Αναγκαίος ο αυτοέλεγχος και η συνεχής ενημέρωση του παραδοσιακού κρεοπώλη”, Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος – Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας
  • Ειδικό αφιέρωμα: Βιτρίνες κρεοπωλείων
  • Ειδικό αφιέρωμα: Ψυκτικοί θάλαμοι
  • Ειδικό αφιέρωμα: Εξοπλισμός διακίνησης κρέατος
  • Θέμα: Τα παρασκευαστήρια φέρνουν ακόμη πιο κοντά τον κρεοπώλη με  τον καταναλωτή
  • ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση του Ελληνικού ζωικού κεφαλαίου το 2013
  • Παρουσίαση εταιρείας SPARTA LIFE AE
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

 

 

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.(c) Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Δ.Σ Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας
This entry was posted in Εκδόσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s