Υγειονομική έρευνα από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής εντόπισε ανθυγιεινές εστίες στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Την ύπαρξη σοβαρών ανθυγιεινών εστιών από τη συσσώρευση απορριμμάτων, καθώς και έντονη δυσοσμία και ρυπαρότητα στο κτήριο της Φιλοσοφικής διαπίστωσαν οι Επόπτες Δημόσιας Υγείας, μετά από έλεγχο που διενέργησε η υπηρεσία Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Περιφέρειας Αττικής.

Με σχετικό της έγγραφο προς τις αρμόδιες αρχές του Πανεπιστημίου, η αρμόδια υπηρεσία συστήνει την άμεση επανέναρξη των εργασιών των συνεργείων καθαριότητας προκειμένου να γίνεισχολαστικός καθαρισμός καθώς και απολύμανση σε όλο το κτήριο. Επιπλέον, δίνει οδηγίες για την αποκατάσταση φθορών σε σημεία του κτηρίου, οι οποίες είναι επικίνδυνες για την υγεία των φοιτητών και του προσωπικού του Πανεπιστημίου και επισημαίνει την αναγκαιότητααπομάκρυνσης των αδέσποτων ζώων που κυκλοφορούν μέσα στις εγκαταστάσεις, σε συνεργασία με το Δήμο Ζωγράφου.

Πηγή : http://www.patt.gov.gr/main/index.php?option=com_content&view=article&id=10489%3A2014-05-15-12-46-11&catid=3%3A2008-09-06-21-42-59&Itemid=31&lang=el

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
This entry was posted in Επόπτες Δημόσιας Υγείας. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s