44ο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Meat Place


  • Αρνί ή κατσίκι; Οι διατροφικές διαφορές τους και τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
  • Συνέντευξη. Μια οικογενειακή επιχείρηση που εμπιστεύονται οι κρεοπώλες εδώ και 42 χρόνια. Βαγγέλης Σαγιάς Συνιδιοκτήτης της εταιρείας Αφοί Ιακ. Σαγιά Ο.Ε.
  • Αναθεώρηση των άρθρων 88-91 του Κώδικα Τροφίμων & Ποτών. Οι διορθώσεις που ΔΕΝ έγιναν. Άρθρο του κ. Ν. Κασαλιά.
  • Άρθρο του κ. Α. Παπαδάκη. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες κρεοπωλείων αναφορικά με την ισχύουσα Νομοθεσία.  
  • Μουλκιώτης Π. Κ. Σία ΟΕ: Πρωτότυπες γεύσεις που ανεβάζουν τη γαστρονομική απόλαυση στα ύψη.
  • Επιστολή Γιώργου Γουγούση. Ζητά να δοθεί άδεια λειτουργίας στην επιχείρησή του.
  • Ανάπτυξη της αιγοπροβατοτροφίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

_magazine_0598130001397568734

About Αντώνης Παπαδάκης

Υγιεινολόγος- Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Δ.Σ Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας
This entry was posted in Εκδόσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s