44ο τεύχος Απριλίου του περιοδικού Meat Place


  • Αρνί ή κατσίκι; Οι διατροφικές διαφορές τους και τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
  • Συνέντευξη. Μια οικογενειακή επιχείρηση που εμπιστεύονται οι κρεοπώλες εδώ και 42 χρόνια. Βαγγέλης Σαγιάς Συνιδιοκτήτης της εταιρείας Αφοί Ιακ. Σαγιά Ο.Ε.
  • Αναθεώρηση των άρθρων 88-91 του Κώδικα Τροφίμων & Ποτών. Οι διορθώσεις που ΔΕΝ έγιναν. Άρθρο του κ. Ν. Κασαλιά.
  • Άρθρο του κ. Α. Παπαδάκη. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες κρεοπωλείων αναφορικά με την ισχύουσα Νομοθεσία.  
  • Μουλκιώτης Π. Κ. Σία ΟΕ: Πρωτότυπες γεύσεις που ανεβάζουν τη γαστρονομική απόλαυση στα ύψη.
  • Επιστολή Γιώργου Γουγούση. Ζητά να δοθεί άδεια λειτουργίας στην επιχείρησή του.
  • Ανάπτυξη της αιγοπροβατοτροφίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 
  • Οδηγός αγοράς του Meat Place! Ένας κατάλογος, όλες οι κατηγορίες

_magazine_0598130001397568734

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.(c) Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Δ.Σ Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας
This entry was posted in Εκδόσεις. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s