Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία : αλλαγή θεματολογίας


Επειδή το τελευταίο διάστημα, στην προσπάθεια εμπλουτισμού της θεματολογίας του ιστολογιου με ειδήσεις που αφορούν τις τελευταίες εξελίξεις περί κινητικότητας Δημοσίων Υπαλλήλων και άλλων θεμάτων που αφορούν τον κλάδο των Εποπτών Δημόσιας Υγείας σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα εφημερίδων και σοβαρών ιστοσελίδων όπως το autodioikisi.gr , μάλλον δεν είχα την πείρα και  ωριμότητα να διαχειριστώ αυτές τις πληροφορίες  και   σας ζητώ συγνώμη  . Από τώρα και μετά η ιστοσελίδα θα περιοριστεί στα επιστημονικά – νομοθετικά θέματα και σε απαντήσεις ερωτημάτων πολιτών & Συναδέλφων . Ανακοινώσεις συλλόγων , συνδικαλιστικά θέματα , αναφορές , καταγγελίες ,επιστολές κλπ δεν θα δημοσιεύονται . Σχόλια που δεν έχουν να κάνουν με την θεματολογία της παρούσας ιστοσελίδας θα διαγράφονται .

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αναγνώστες που σύντομα θα δώσουν την ευκαιρία να καταγραφούν 1.000.000 κτυπήματα στο διάστημα λειτουργίας της . Να ευχαριστήσω τις πολλές ιστοσελίδες που ανάδημοσιεύουν άρθρα μου και έχουν συνδέσμους που παραπέμπουν σε αυτή .
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ….

Αντώνης Παπαδάκης

Advertisements

About Αντώνης Παπαδάκης

Αντώνιος Παπαδάκης Υγιεινολόγος M.Sc., M.Sc., Ph.D.c. Επόπτης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Κρήτης Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας Ιστολόγιο: Περιβαλλοντική Υγιεινή & Δημόσια Υγεία
Gallery | This entry was posted in Γενικά. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.