Θέσεις εργασίας


Με τα σημάδια της οικονομικής κρίσης ορατά σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας όλων μας το Blog μας θα δημοσιεύει βιογραφικά άνεργων εποπτών Δημόσιας Υγείας  αλλά και διαγωνισμούς και νέες θέσεις εργασίας προσπαθώντας έτσι να συμβάλει στην εύρεση εργασίας  .

Για τον υποψήφιο
 • Καταχώρηση βιογραφικού
 • Μικρές Αγγελίες
Για τον εργοδότη
 • Καταχώρηση νέα αγγελίας
 • Αναζήτηση υποψηφίων
 • Αξιολόγηση υποψηφίων

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

31 Responses to Θέσεις εργασίας

 1. Ο/Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ λέει:

  ΒΙΟΓΡΑΦΕΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

  ΟΝΟΜΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΕΠΩΝΥΜΟ:ΣΠΥΡΟΣ
  ΟΙΚ.ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ
  ΤΗΛ: 6959005701
  ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
  ΕΤΩΝ: 30

  ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ
  2004-2008 ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.
  2009-2011 ΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ FASHION DISTRIBIOUTION OUTLET ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ.

  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ.

 2. Ο/Η Alexandra Spitidou λέει:

  Καλημέρα σας!
  Ενδιαφέρομαι να ανοίξω κατάστημα ειδών υγιεινής διατροφής στην Αθήνα νότια προάστια.Που θα απευθυνθώ για τις άδειες και πόσα τετραγωνικά μέτρα πρέπει να είναι το κατάστημα?
  Είμαι αδειούχος φαρμακοποιός.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων.

 3. Καλημέρα
  συγγνώμη που άργησα να σας απαντήσω ήθελα να διερευνήσω αν υπάρχει κάτι άλλο από την ισχύουσα διάταξη των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος .
  Δεν υπάρχει επομένως η άδεια που σας καλύπτει είναι παντοπωλείου (μην σας προβληματίζει ο όρος ). Απαιτεί το ελάχιστο 15 τμ και την άδεια χορηγεί ο Δήμος μετά από γνωμοδότηση της Υγειονομικής Υπηρεσίας . Περισσότερα εδώ …

  Είμαι στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες .
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
  ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 4. Ο/Η Alexandra Spitidou λέει:

  Κύριε Παπαδάκη εύχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση!Εκπλίσομαι θετικά για την όλη προσπάθεια σας για ενημέρωση και πληροφόρηση!λειτουργοί σαν εσάς χρειάζονται για να προχωρήσει η χώρα στην ποθητή ανάπτηξη!!!!
  Θα παρακολουθώ το blogg σας γιατί πέρα απο ενημέρωση παρέχει και δια βίου μάθηση!
  Φιλικά
  Αλεξάνδρα Σπυρίδου.

 5. Ο/Η ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ λέει:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΨΑΡΙΩΝ ΣΑΝ ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 6. Η διάταξη για τους πλανόδιους πωλητές άλλαξε . Στην παλαιά γίνονταν αναφορά στα θαλασσινά .Πλέον όμως ισχύουν τα παρακάτω :
  Επιχειρήσεις παρασκευής ή και προσφοράς τροφίμων και ποτών σε κινητούς ή προσωρινούς χώρους.
  Οι θέσεις λειτουργίας των παραπάνω επιχειρήσεων καθορίζονται από τις αδειοδοτούσες αρχές (Δήμοι, Λιμενικές αρχές κ.λπ.) σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.
  Ο προβλεπόμενος χώρος τους, θα είναι αναλόγου εμβαδού ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή και ασφάλεια των παρασκευαζόμενων και προσφερόμενων τροφίμων ή και ποτών και να διασφαλίζεται ότι οι πρώτες ύλες προέρχονται από νόμιμες επιχειρήσεις.
  Η κατασκευή θα είναι από κατάλληλο υλικό, αδιαπότιστο, το οποίο επιδέχεται καθαρισμό και απολύμανση ώστε να διασφαλίζεται η υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων και να παρεμποδίζεται η αερόφερτη επιμόλυνση ειδικά από τις καιρικές συνθήκες.
  Οι εσωτερικοί χώροι των παραπάνω κατασκευών μετά το πέρας της εργασίας θα πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται και στη συνέχεια να κλείνονται ερμητικά ώστε να προστατεύεται ο εξοπλισμός στο σύνολό του.
  Οι ανωτέρω επιχειρήσεις θα χρησιμοποιούν σκεύη μιας χρήσης.
  Πρέπει να υπάρχει επαρκής παροχή νερού για ανθρώπινη κατανάλωση και δεξαμενή συγκέντρωσης υγρών αποβλήτων αποκομιδή στερεών αποβλήτων κλπ.
  Οι καντίνες (αυτοκινούμενες ή ρυμουλκούμενες) πρέπει να έχουν τις κατάλληλες διαστάσεις, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής παραγωγή και διάθεση τροφίμων, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.
  Στις επιχειρήσεις αυτής της κατηγορίας στην άδεια λειτουργίας τους θα αναγράφονται τα προσφερόμενα είδη (π.χ. παγωτό, μαλλί της γριάς, λουκάνικα, κ.λπ.) ώστε να ελέγχεται η διασφάλιση των συνθηκών παρασκευής και προσφοράς σύμφωνα με την αρχική γνωμοδότηση της Υγειονομικής Υπηρεσίας.

  Τέλος λόγω του ότι πρόκειται για τρόφιμα ζωικής προέλευσης πρέπει να ρωτήσετε και στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Περιφέρειας .

  Είμαι στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες .
  ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
  ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 7. Ο/Η Mακρή Ανθή λέει:

  Κύριε Παπαδάκη,
  Μήπως γνωρίζετε γιατί δεν προκρίνονται θέσεις για Επόπτες Δημόσιας Υγείας ακόμη και επικουρικές σε κέντρα Υγείας για τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας ???
  Η ακόμη και στο νέο Νοσοκομείο Αγρινίου που θα λειτουργήσει σύντομα δεν υπάρχει ούτε υπήρξε Επόπτης Δημόσιας Υγείας και την δική μας δουλειά την κάνουν οι Νοσηλευτές ???
  Με εκτίμηση ,
  ΑΜ
  Επόπτης Δημόσιας Υγείας .

 8. Καλημέρα Ανθή

  δυστυχώς όπως έχω ξαναγράψει ο κλάδος μας δέχεται επίθεση άνευ προηγουμένου χωρίς να γνωρίζω τον λόγο . Μάλιστα σήμερα έμαθα πως οδεύει προς κατάργηση – συγχώνευση και η ΣΧΟΛΗ μας … κρίμα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο .

  ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
  ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΣ – ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

 9. Ο/Η Ανθή Μακρη λέει:

  Kύριε  Παπαδάκη , Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας  απλά  είναι κρίμα για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο μας   και δεν έχουμε καμιά στήριξη.Ο Επόπτης Δημόσιας Υγείας είναι απαραίτητος   τόσο στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον  όσο  και στο ευρύτερο περιβάλλον.  Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να ασκήσω το επάγγελμα μας   αλλά δουλεύω σαν εκπαιδευτικός  σε σχολή Νοσηλευτικής  και σε Ιεκ κάνοντας το μάθημα Αγωγή Υγείας και Πρώτες Βοήθειες  παράλληλα με κάποια σεμινάρια σε Κεκ ως εκπαιδευτικός  για το μάθημα Υγιεινής και Ασφάλειας Εργαζομένων .Λυπάμαι που τις δικές  μας αρμοδιότητες τις έχουν αναλάβει άλλες ειδικότητες  και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μίλησα για το πρόβλημα που  υπάρχει στον κλάδο μας  σε τοπικό πολιτικό φορέα  που δεν προκηρύσσονται θέσεις για  τους Επόπτες ,  μένοντας  συνέχεια  με ένα γιατί……? Σας ευχαριστώ , ΑΜ.

  ________________________________ Απο: «»ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ & ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ»» Προς: fioretta.makri@yahoo.gr Στάλθηκε: 12:58 μ.μ. Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 Θέμα: [New comment] Θέσεις εργασίας

  WordPress.com Αντώνης Παπαδάκης commented: «Καλημέρα Ανθή δυστυχώς όπως έχω ξαναγράψει ο κλάδος μας δέχεται επίθεση άνευ προηγουμένου χωρίς να γνωρίζω τον λόγο . Μάλιστα σήμερα έμαθ»

 10. Ο/Η Mακρή Ανθή λέει:

  Κύριε Παπαδάκη ,
  θα χαρώ πολύ να διαβάσετε το άρθρο μου στο» rodos.info.news »
  Mε εκτίμηση,
  Α.Μ (Επόπτης Δημόσιας Υγείας )

 11. Ο/Η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ λέει:

  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
  ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΨΙΛΙΚΩΝ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟΣΤ?

 12. Ο/Η Ιταλος λέει:

  ως αποφοιτος Λυκειου οφειλετε τουλαχιστον να ξερετε Ορθογραφια!Ελεος!

 13. Ο/Η Ανθή λέει:

  Καλησπέρα σας ενδιαφέρομαι να κανω μια οικοτεχνια για παραγωγή σαλτσας, μαρμελάδων, ελιας, και γλυκών του κουταλιού. Και να τα προμηθευω στην αγορα μεσω ίντερνετ ακομα και εξαγωγή. Ηθελα να ρωτησω τι χρειάζεται για να βγάλω άδεια και αν ειναι κατι που μπορώ να το κανω στο σπιτι μου το οποιο βρισκεται σε ενα αγροτεμάχιο 4 στρ. ή πρέπει να ειναι σε ξεχωριστό χωρο?

  Υ.Γ εχω καποια οπωροφόρα τα οποια θα μου δωσουν σε λιγα χρονια καρπους οπότε μεχρι τοτε τα φρουτα θα τα αγοραζω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 14. Καλημέρα

  δύσκολη απάντηση και από μεριάς μου θα είναι αόριστη μιας και στην κατηγορία των επιχειρήσεων κάτω από 10 kw που φαντάζομαι θα είναι η δικιά σας υπάρχει νομοθετικό κενό ως προς την αδειοδότηση . Σε οικία δεν προβλέπεται ίδρυση καταστήματος Υγειονομικού ενδιαφέροντος μιας και απαιτείται ο χώρος να είναι ΚΥΡΙΑΣ ΧΡΗΣΕΩΣ.

 15. Ο/Η Ανθή λέει:

  Καταρχάς ευχαριστω πολύ για την αμεσότητα Κατα δεύτερον επειδή οπως προείπα το σπίτι βρίσκεται σε αγροτεμάχιο, αν πω οτι χτιζω ενα χώρο γιαυτο το λογω εχει καποιους περιορισμούς μπορει παραδειγμα να ειναι ενας χωρος απο ξυλο και ποσα τετραγωνικα χρειάζεται. Ευχαριστώ πολύ

 16. Ο/Η Ανθή λέει:

  Υ.Γ εκτος απο ξυλο θα μπορουσε επίσης να ειναι και καποιο αλλο υλικο οπως πανελ?

 17. Η υγειονομική Νομοθεσία προβλέπει τα υλικά να είναι λεία και αδιαπότιστα επομένως προσωπική μου άποψη είναι ότι μπορεί να είναι και πάνελ αν πληροί αυτά τα δύο

 18. Ο/Η Ανθή λέει:

  Ευχαριστώ πολύ

 19. Ο/Η Θοδωρής Καρούμπας λέει:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ?

 20. Καλημέρα συνάδελφε

  στείλε το βιογραφικό σου στο email: epoptes@zografaki.com

 21. Ο/Η Δέσποινα Αγριανίτη λέει:

  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.
  ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΓΡΙΑΝΙΤΗ. ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, (ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ). ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ;
  ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

 22. Ο/Η Βαλβης Σώζων λέει:

  Καλημέρα είμαι απόφοιτος του τμήματος δημόσιας υγιεινής, ψάχνω για θέσεις εργασίας στο αντικείμενο μας και δεν βρίσκω τίποτα, μήπως θα μπορούσατε να με προσανατολίσεται?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

 23. Δυστυχώς μόνο στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει πιθανότητα .. οι πόρτες του Δημοσίου .. τουλάχιστον για μόνιμες θέσεις έχουν κλείσει .. ελπίζω όχι οριστικά . Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ είναι να αναρτήσω το βιογραφικό σου .. επίσης όταν πέσει στην αντίληψή μου προκήρυξη την αναρτώ

 24. Ο/Η M λέει:

  Καλησπέρα σας! Εχω αποφοιτησει εδώ και έναν χρονο από το τμημα Δημοσιας Υγιεινης αλλα δεν εχω καταφερει να βρω πουθενα τιποτα. Ακομα και η ενημερωση μας από τη Σχολη ηταν ελλιπής..Ξερω ότι καποιοι εποπτες εργαζονται στον ΕΦΕΤ αλλα δεν εχω καταφερει να μαθω πως ακριβως γινεται, πια είναι η διαδικασια..Πρεπει να τελειωσω την Σχολη Δημοσιας Υγειας; Κάθε πληροφορια θα εκτιμηθεί ιδιαιτερα.Ευχαριστω!

 25. Καλημέρα

  συγγνώμη αλλά αυξημένες υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να σου απαντήσω ΑΜΕΣΑ .

  Δυστυχώς ο κλάδος όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο τίτλος της ειδικότητας αφορά απασχόληση στο Δημόσιο . Το Δημόσιο έχει κλείσει τις πόρτες εδώ και χρόνια υπάρχουν όμως τώρα πολλές προοπτικές στον ιδιωτικό τομέα σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απολυμάνσεις κλπ

 26. Ο/Η Παναγιώτης Κυβετός λέει:

  ΥΓΕΙΟΝΟΛΌΓΟΣ ΤΕΙ (άνδρας) ζητείται για συν-στελέχωση εταιρείας απεντομώσεων στη Κω για την ερχόμενη σεζόν Απριλίου-Οκτωβρίου 2015. Παρέχεται στέγη. Αποστολή βιογραφικών κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 6975 885655.

 27. Ο/Η Rouby Rouby Palette λέει:

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
  ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ (ΚΑΦΕ-ΠΡΟΜΗΘΕΥΩ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΦΕ) ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
  ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ Η ΑΔΕΙΑ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ Κ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ Κ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ Κ ΛΙΑΝΙΚΗΣ,
  ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ;;;
  ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

 28. Ο/Η Irini Fassa λέει:

  Καλησπέρα σας, έχω πτυχίο τεχνολόγου γεωπόνου και έχω παρακολουθήσει ένα 5μήνο πρόγραμμα στο πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα την παρασκευή φυσικών καλλυντικών και αιθέριων ελαίων, Εδώ και αρκετό καιρό φτιάχνω καλλυντικά στο σπίτι θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να τα προωθήσω στο κατάστημα της γειτονιά μου το οποίο επίσης πουλά βότανα, κρέμες φυτικές κλπ. Θα πρέπει να πάρω την έγκριση από τον ΕΟΦ; καθώς δεν σκοπεύω να προχωρήσω σε μαζική παραγωγή, γνωρίζετε μήπως πόσο κοστίζει η έγκριση από τον ΕΟΦ;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 29. Ο/Η Irini Fassa λέει:

  Καλησπέρα σας, έχω πτυχίο Τεχνολόγου Γεωπόνου κι έχω παρακολουθήσει ένα εξάμηνο πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα την παρασκευή φυσικών καλλυντικών και αιθερίων ελαίων. Εδώ και αρκετό καιρό φτιάχνω καλλυντικά στο σπίτι θα ήθελα να ρωτήσω με ποιο τρόπο μπορώ να τα προωθήσω στο κατάστημα της γειτονιάς μου το οποίο πουλά επίσης φυτικά καλλυντικά, βότανα κλπ. Πρέπει να πάρω έγκριση από τον ΕΟΦ; καθώς δεν πρόκειται να κάνω μαζική παραγωγή, επίσης γνωρίζεται πόσο κοστίζει η έγκριση από τον ΕΟΦ;
  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

 30. Ο/Η Tzianni Mauriki λέει:

  Καλησπέρα σας Κε Παπαδάκη
  Θα δημιουργησω μια ΚΟΙΝΣΕΠ (Κοινωνική Επιχειρηση) με κύριο στόχο την συτιση απόρων και ευπαθων ομαδων της κοινωνιας μας (βρέφη, ηλικιωμένους).
  Θα χρειαστώ την δημιουργεία ενος μαγειριου/παρασκευαστηριου για να παρεχω σύτιση ΔΩΡΕΑΝ για απορους και για τις ευπαθεις ομάδες στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς έως 2,00 ευρώ.
  Θέλω να με καθοδηγήσετε σχετικά με την αδεια του μαγειριου/παρασκευαστηριου

  Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

  Φιλικά
  Ιωαννης Τρίψας
  jtripsas@hotmail.com

 31. Καλημέρα

  πλέον θα πρέπει να πάτε με τη διαδικασία γνωστοποίησης σύμφωνα με το Ν. 4442/2016 ΦΕΚ Α’ 230/07-12- 2016. Μιλήστε με την αρμόδια υγειονομική Υπηρεσία αναφορικά με τις υγειονομικές απαιτήσεις. ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΌ Οδηγό με θέμα: Παραλαβή, Αποθήκευση και Διανομή Τροφίμων μέσω Δομών Κοινωνικών Συμπράξεων

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.